Over MCR

Metaalconservering Rijnmond is sedert 1972 zowel in de shop als op locatie gespecialiseerd in het voorbehandelen en conserveren van diverse soorten staal en kunststof. Binnen de onderneming verrichten wij o.a. de volgende werkzaamheden:

In onze straal- en spuitruimten wordt onder geconditioneerde omstandigheden gewerkt. Voor geavanceerde meerlagen systemen behoren temperatuur, vochtigheid en laagdiktemetingen tot de standaard procedure. Door het bewaken van de verwerkingscondities en het eventueel aanpassen van de werkzaamheden naar aanleiding van de gemeten condities, worden eveneens de werkzaamheden op locatie altijd onder optimale omstandigheden uitgevoerd.

Milieu en arbeidsomstandigheden zijn actuele onderwerpen in de branche. Strikte naleving van veiligheidsprocedures en milieuwetgeving is voor de onderneming het minimum. Er wordt geïnvesteerd in onderzoek met betrekking tot het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het terugdringen van de milieubelasting.

Alle disciplines tezamen zorgen voor een slagvaardige en servicegerichte organisatie. Kennis, ervaring, creativiteit en een stevige dosis enthousiasme vormen de basis voor het eindresultaat.