Het MCR Eredivisie driebandenteam staat op de helft van de reguliere competitie op de tweede plaats. A.s. zondag 25 januari volgt er een bijzondere wedstrijd in Barendrecht. Dan spelen wij thuis tegen A.E.J/Dallinga, de koploper uit de competitie. Het team van A.E.J/Dallinga staat niet voor niets op de eerste plaats. In dit team zijn de beste driebanders ter wereld bijeen gevoegd. Zondag kunt u genieten van deze wereldtop: Frederic Coudron, Dick Jaspers, Eddy Merckx en Jean Paul de Bruijn. De wedstrijden tegen A.E.J/Dallinga starten om 13.00 uur.

Aansluitend, tegen het begin van de avond speelt het MCR Eredivisieteam ook de kwart finale in de Nederlandse bekercompetitie tegen het team van Holland Mineraal. De partijen zijn dan als volgt: Eddy Leppens tegen Murat Naci Coklu / Dave Christiani tegen Stefan Galla / Richard Bitalis tegen Frans van Schaik / Roland Uijtdewillegen tegen Jelle Pijl.

Heeft u niets te doen en wilt u even de deur uit, dan is het wellicht nu de gelegenheid om kennis te maken met deze bijzondere balsport. Wij heten u dan graag welkom in De Uitspanning aan het Doormanplein te Barendrecht. Het MCR driebandenteam belooft u een mooie sportmiddag aan een gezellig horecapleintje met terrassen en eetgelegenheid. De entree en (ruime) parkeergelegenheid zijn gratis.

De medesponsor van het MCR Eredivisie driebandenteam is :

Arbo Rotterdam